EZÚTON TÁJÉKOZTATJUK TISZTELT LÁTOGATÓINKAT, HOGY

2019. FEBRUÁR 1-TŐL

EGY CSEMPEEGYSÉG ÁRA BRUTTÓ 2.100,- Ft

Hamarosan megújult felületen és tartalommal jelentkezünk itt, az olnline térben!

Cserépkályha típusok

Kapcsolat

Bemutatóterem
6600 Szentes, Szarvasi út 8.

Telefon: +36 63 314-450

Térkép >>

Pályázatok

Pályázat azonosítószáma: KEOP-5.3.0/A/09-2010-0238

Pályázat címe: Komplex épületenergetikai fejlesztés a HK-Ceram Kft. új telephelyén

További részletek >>

Jelenlegi hely

Címlap » INFORMÁCIÓK

Aktuális híreink

Házhoz visszük a meleget! - házhozszállítási akciónkról kérdezze kollégáinkat!

Akciós cserépkandallóink a teljesség igénye nélkül - 

 

 

Az aktuális készletről kérdezze eladóinkat!


Ki a szabadba!

Szentesi cserépkályhaLassan, de biztosan itt a jó idő. És ez jó. Egyrészt, mert kíméli a fűtésszámlánkat, másrészt egyre több időt tölthetünk kint a szabadban. Pár hét még, és itt az ideje kitakarítani a cserépkályhákat és beizzítani a kemencéket, kerti grillezőket.

Bemutatótermünkben minden olyan kellékanyag megvásárolható, amelyből a kinti lét konyha-komfortja kialakítható, legyen szó egyszerű bográcsozóról, klasszikus kemencéről vagy ezek minden rendű és rangú kombinációjáról.

Kályhás partnereink otthon vannak ezen a területen is, hiszen a kinti szilárd tüzelésű alkalmatosságok lelke is minden esetben a jól kialakított tűztér, csakúgy mint a cserépkályhánál.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Lehet jönni csak nézelődni, tanácsot kérni, de konkrét elképzelésekre is minden esetben tudunk megoldásokat kínálni.

Azért érdemes észben tartani, hogy idén is lesz még ősz és tél, amikor bizony újra szükség lesz odabent is a melegre, így akár már most el lehet kezdeni a cserépkályha tervezgetését, ebben is maximálisan partnerek tudunk lenni!

 


 
Válasszon színt vagy találjon ki egyet!

A Szentesi Cserépkályha csempéiből épített kályhája most olyan színű lehet, amilyet szeretne! Számunkra nincs lehetetlen, csak az Ön képzelete szab határt annak, hogy milyen színben szülessen meg az Ön otthonában is egy barátságosan duruzsoló, hangulatos cserépkályha!

Hozzon egy mintát, és mi a minta szerinti színre égetjük ki a csempéket Önnek!
Legyen az egy függönydarab a nagymama régi szobájából vagy egy színes gyöngy, de akár egy festékcsík egy papíron.

A cserépkályha kiválasztásakor az egyik legfontosabb esztétikai szempont, hogy milyen színű is legyen. Hogy egyszínű legyen-e egyáltalán.  A magyar nyelv nem könnyíti meg a dolgunkat, hiszen az alapszíneken kívül sok-sok olyan is létezik, ami nincs és mégis van – csak a példa kedvéért néhány szín az ABC elejéről: abszintzöld, acélkék, achátszürke, Adria-kék, áfonyakék, áfonyavörös, agyagszín, akáclila,akvamarinkék, alabástromfehér, almapiros, almazöld, aloeverazöld, alpakkaszürke, alpinfehér, alumíniumszürke, Amazonas-zöld, ametisztlila, ananászsárga, ánizskék, antracitszürke, antwerpeni kék, aranyokker, aranysárga, árnyékszürke, árvácskalila, arzénsárga, aszfaltszürke, Atlanti-kék, avarszín, avokadózöld, azúr, stb.

Mi, itt a Szentesi Cserépkályhánál pontosan tudjuk, hogy nem egyszerű a választás. Sokan keresik Bemutatótermünkben a konvencionális színeket, az úgymond kályhazöldet, fazekasbarnát, de a fehér különböző árnyalatai és a földszínek is népszerűek.  Természetesen a modern világhoz alkalmazkodva megtalálhatóak nálunk a Benetton színek is ugyan úgy, mint például az éjfekete, de egyedi kérésre több olyan csempét is készítettünk már, aminek a színét igazából csak a megrendelő tudta.
Tegyen próbára Ön is bennünket, rendelje meg nálunk egyedi színű cserépkályháját

Kályhacsempéink magas minőséget képviselnek és 10 év garanciát vállalunk rá, ennek megfelelően tudunk mind kályhaajtókat, mind szakembereket javasolni kályhacsempéje mellé. Természetesen a kályhaépítéshez szükséges  minden más segédanyagot is megtalál nálunk, így konkrét árajánlat kérése esetén akár teljes kivitelezésre is tudunk árakat kalkulálni, amelyben aktuális kedvezményeket is érvényesíteni tud.

És végezetül egy kis olvasnivaló érdekesség még a színekről: letöltés
Szentesi CserépkályhaKöszönet

Tisztelt Szentesi Cserépkályhások!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az általunk kitalált, de az Önök mintája alapján megtervezett cserépkályhánk a mai nappal elkészült.

Szeretnénk megköszönni különösen a bemutatóteremben dolgozó két hölgy kedvességét és segítségét, hogy tapasztalatukkal irányítottak, segítettek Bennünket a kezdeti szakaszokban.

Mindketten nagyon elégedettek vagyunk az elkészült kályhával, ami persze a mesterembereket is dicséri.

Mellékelten küldök egy fotót (bár a festés még ezután következik, amitől teljes lesz az összkép).

Tisztelettel:
Valkai Anikó és Gundl József
Szentesi Trófea Kft.