EZÚTON TÁJÉKOZTATJUK TISZTELT LÁTOGATÓINKAT, HOGY

2019. FEBRUÁR 1-TŐL

EGY CSEMPEEGYSÉG ÁRA BRUTTÓ 2.100,- Ft

Hamarosan megújult felületen és tartalommal jelentkezünk itt, az olnline térben!

Cserépkályha típusok

Kapcsolat

Bemutatóterem
6600 Szentes, Szarvasi út 8.

Telefon: +36 63 314-450

Térkép >>

Pályázatok

Pályázat azonosítószáma: KEOP-5.3.0/A/09-2010-0238

Pályázat címe: Komplex épületenergetikai fejlesztés a HK-Ceram Kft. új telephelyén

További részletek >>

Jelenlegi hely

Címlap » INFORMÁCIÓK

Rólunk mondták


"Nem hittünk a szemünknek, mikor a kályhásmester kicsomagolta a szentesi kályhacsempét. Nagyon pontosak, és minden illesztés a helyén, tökéletes minőég. A kályhásmesterünk nagyon örült, hogy nem kellet sokat vágni és csiszolni, mert tökéletesen illeszkednek a csempék egymáshoz.
Elmondanám azt is, hogy a csempék tényleg színhűk, és nincs eltérés az egyes csempék színeiben, így gyönyörű lett a kályha."

Bács Józsefné (Kiskunfélegyháza) - Flóra kályha


Szentesi cserépkályha, kályhacsempe, kandalló"Magam sem hittem, hogy egy cserépkályhával annyira rá tudunk segíteni a gázos fűésre, hogy a gázszámlánk gyakorlatilag lefelezőött. A tűifa költsége a gázhoz képest elenyésző."

Szabó László - Mobilkályha


"Semmit nem tudok a cserépkályhákról, csak hogy szépek, gazdaságosak, és nekem is kell ilyen. Hál’Istennek a bemutatóteremben mindent megtudtam, ami érdekelt, segítettek kályhást választani. A szentesiek gyorsaságának köszönhetőn tavasszal meg is épült a kályha, így azt még az utószezonban ki is tudtam próbálni."

Laki Imréné - Warhol kályha


"A régi cserépkályhánkat szerettük volna felújítani, de rakás közben kiderült, hogy egy pár csempe sérült. Ezért a kályhaépítő javaslatára felkerestük a Szentesi Cserépkályha bemutatótermét, ahol színmintánk alapján vállalták a hiányzó csempék legyártását. Örömünkre ugyanazt a színt kaptuk. Azóta is gyönyörködünk lakásunk díszében, és melegszünk a kályha mellett."

Lezsák Sándorné - Dante kályha


"Nálam főeg a minőség és az idő számított: egyszerűn a megadott határidőe készen kellett lennie a tökéletes minőégű csempének. Azt hittem, nem kell válogatnom, de végül ezt a feltételt csak a szentesi gyár és az általuk ajánlott mester tudta teljesíteni. Szeretném megköszönni, hogy betartották a határidő és segítségünkre voltak bármilyen kérdésben."

Ambrus László gépészmérnök (Szeged) - Millenium kályha


"Lehetőégem kínálkozott arra, hogy cserépkályhát építtessek. A ház felfűése után már tudtam, jól döntöttem. Azonkívül, hogy hangulatos, esztétikus, a lakás legszebb dísze is. Örkény István novelláját jutatta eszembe: „Az ember melegségre vágyik”
Tiszta szívembő ajánlom mindenkinek a szentesi kályhacsempét!"

Urgyán Mária - Monarchia kályha


"Lakásfelújítás közben döntöttünk úgy, hogy cserépkályhát szeretnénk építeni. Felkerestük a Szentesi Cserépkályha bemutatótermet, ahol szakemberek segítségével kiválasztottuk a számunkra megfelelő csempét. Rengeteg ötletet kaptunk, ami nagyban segített elképzelésünk kialakításában. A cserépkályha külleme tökéletesen illeszkedik házunk stílusához."

Kis Éva - Kendermag kályha