AKTUÁLIS HÍREINK

Construma2017 kedvezményeink május végéig érvényesíthetők, konkrét ajánlatokért kérjük keressenek minket elérhetőségeinken!

Hamarosan megújult tartalommal és designnal várjuk kedves vásárlóinkat itt, az online térben!

Cserépkályha típusok

Kapcsolat

Bemutatóterem
6600 Szentes, Szarvasi út 8.

Telefon: +36 63 314-450

Térkép >>

Pályázatok

Pályázat azonosítószáma: KEOP-5.3.0/A/09-2010-0238

Pályázat címe: Komplex épületenergetikai fejlesztés a HK-Ceram Kft. új telephelyén

További részletek >>

Jelenlegi hely

Címlap » INFORMÁCIÓK

Rólunk mondták


"Nem hittünk a szemünknek, mikor a kályhásmester kicsomagolta a szentesi kályhacsempét. Nagyon pontosak, és minden illesztés a helyén, tökéletes minőég. A kályhásmesterünk nagyon örült, hogy nem kellet sokat vágni és csiszolni, mert tökéletesen illeszkednek a csempék egymáshoz.
Elmondanám azt is, hogy a csempék tényleg színhűk, és nincs eltérés az egyes csempék színeiben, így gyönyörű lett a kályha."

Bács Józsefné (Kiskunfélegyháza) - Flóra kályha


Szentesi cserépkályha, kályhacsempe, kandalló"Magam sem hittem, hogy egy cserépkályhával annyira rá tudunk segíteni a gázos fűésre, hogy a gázszámlánk gyakorlatilag lefelezőött. A tűifa költsége a gázhoz képest elenyésző."

Szabó László - Mobilkályha


"Semmit nem tudok a cserépkályhákról, csak hogy szépek, gazdaságosak, és nekem is kell ilyen. Hál’Istennek a bemutatóteremben mindent megtudtam, ami érdekelt, segítettek kályhást választani. A szentesiek gyorsaságának köszönhetőn tavasszal meg is épült a kályha, így azt még az utószezonban ki is tudtam próbálni."

Laki Imréné - Warhol kályha


"A régi cserépkályhánkat szerettük volna felújítani, de rakás közben kiderült, hogy egy pár csempe sérült. Ezért a kályhaépítő javaslatára felkerestük a Szentesi Cserépkályha bemutatótermét, ahol színmintánk alapján vállalták a hiányzó csempék legyártását. Örömünkre ugyanazt a színt kaptuk. Azóta is gyönyörködünk lakásunk díszében, és melegszünk a kályha mellett."

Lezsák Sándorné - Dante kályha


"Nálam főeg a minőség és az idő számított: egyszerűn a megadott határidőe készen kellett lennie a tökéletes minőégű csempének. Azt hittem, nem kell válogatnom, de végül ezt a feltételt csak a szentesi gyár és az általuk ajánlott mester tudta teljesíteni. Szeretném megköszönni, hogy betartották a határidő és segítségünkre voltak bármilyen kérdésben."

Ambrus László gépészmérnök (Szeged) - Millenium kályha


"Lehetőégem kínálkozott arra, hogy cserépkályhát építtessek. A ház felfűése után már tudtam, jól döntöttem. Azonkívül, hogy hangulatos, esztétikus, a lakás legszebb dísze is. Örkény István novelláját jutatta eszembe: „Az ember melegségre vágyik”
Tiszta szívembő ajánlom mindenkinek a szentesi kályhacsempét!"

Urgyán Mária - Monarchia kályha


"Lakásfelújítás közben döntöttünk úgy, hogy cserépkályhát szeretnénk építeni. Felkerestük a Szentesi Cserépkályha bemutatótermet, ahol szakemberek segítségével kiválasztottuk a számunkra megfelelő csempét. Rengeteg ötletet kaptunk, ami nagyban segített elképzelésünk kialakításában. A cserépkályha külleme tökéletesen illeszkedik házunk stílusához."

Kis Éva - Kendermag kályha