AKTUÁLIS HÍREINK

Construma2017 kedvezményeink május végéig érvényesíthetők, konkrét ajánlatokért kérjük keressenek minket elérhetőségeinken!

Hamarosan megújult tartalommal és designnal várjuk kedves vásárlóinkat itt, az online térben!

Cserépkályha típusok

Kapcsolat

Bemutatóterem
6600 Szentes, Szarvasi út 8.

Telefon: +36 63 314-450

Térkép >>

Pályázatok

Pályázat azonosítószáma: KEOP-5.3.0/A/09-2010-0238

Pályázat címe: Komplex épületenergetikai fejlesztés a HK-Ceram Kft. új telephelyén

További részletek >>

Jelenlegi hely

Címlap » INFORMÁCIÓK

Bemutatkozás, céginformáció

Minden, ami minőségi cserépkályha, kandalló egy helyen - az ország legnagyobb bemutatótermében, Szentesen

Német minőségű kályhacsempék magyar árakon

Cégünk, a Marosinvest Kft. 2005-ben alakult Szentesen. A német piacra készülő mázas kerámiák gyártása során úgy döntöttünk: minőségi termékeinket a magyar vásárlók számára is elérhetővé tesszük.

Szentesi cserépkályha, kályhacsempe, Marosinvest1050 m2-es gyártócsarnokunkat zöldmezős beruházás keretében hoztuk létre, melyben a legmodernebb öntéstechnológiával készítjük precízen méretezett, pontosan szabott kályhacsempéinket.

A legszigorúbb német szabványoknak, igényeknek is megfelelő csempéinket kifejezetten a kályhaépítők és vásárlók igényeit szem előtt tartva fejlesztettük ki.
A precíz méretezések, a pontos illesztések és az egyenletes csempeszél a legkiválóbb cserépkályhák építését garantálja. A minőségben nem ismerünk kompromisszumot: a legfelső kategóriát tűztük ki célul.

- Nincs egyenetlen fugázás.
- Nincsenek ferde csempék.
- Tökéletesen azonos, ragyogó színek.
- 10 év garanciával.

A kiváló minőségnek köszönhetően a kályhacsempéink élettartama nagyon magas: maga a kályhacsempe gyakorlatilag örök életű, ezért bátran vállaljuk a 10 év garanciát az általunk gyártott kályhacsempékre!*


Széles választék, egyedi igények

Kályhacsempéinknek fontos jellemzője, hogy nem csak alakjában, de színében is meg kell felelnie a rendkívül szigorú belső szabványainknak. Így az egyes csempék 100%-ban színazonosak, ami gyönyörűen egyenletes, ragyogó színű felületet eredményez.

Jelenleg több mint 30 különböző színű és többféle formájú kályhacsempéből álmodhatja meg a saját cserépkályháját, de a választékunk folyamatosan bővül. A formavilágot tekintve eddig három olyan termékcsaládot alakítottunk ki, melyek elemei kombinálhatók egymással, ezzel is lehetőséget adva arra, hogy otthonát személyre szabott cserépkályhával díszíthesse.

Emellett egyedi igényeknek is szívesen eleget teszünk: saját tervezésű minták, családi címerek, emblémák elkészítését is vállaljuk kályhacsempékre!

Figyelem! Egy cserépkályha élettartama függ a megfelelő tüzeléstől, az építőanyagok és a csempék minőségétől, illetve a helyes felépítéstől! Garanciánk kizárólag az általunk gyártott kályhacsempére vonatkozik, a teljes kályháért a fentiek miatt nem vállalunk felelősséget!


Az ország legnagyobb kandalló és cserépkályha bemutatóterme

A kiváló minőségű csempe gyártása mellett szerettük volna megmutatni a cserépkályhában, kandallóban rejlő lehetőségeket. Bemutatótermünkben exkluzív körülmények között kínálunk minden olyan terméket, amely kapcsolatba hozható a cserépkályhával illetve a tüzeléstechnikával. Így akár az összes kályhaépítéshez és karbantartáshoz szükséges kelléket beszerezheti nálunk, egy helyen.

Emellett szívesen állunk szolgálatára szakmai kérdésekben is: munkatársaink segíthetnek Önnek a kályhacsempe, cserépkályha, kandalló kiválasztásában, és megbízható, tapasztalt mestereink közül szívesen ajánlunk Önnek kályhaépítőt az Ön közelében!

Az általunk készített kályhacsempéket ISO minősített rendszerben gyártjuk, a Magyar Szabványnak (MSZ21512:2006) megfelelő, illetve annál lényegesen szigorúbb belső előírásaink szerint, ÉMI engedéllyel.

Szentesi cserépkályha, kályhacsempe, MarosinvestSzentesi cserépkályha, kályhacsempe, Marosinvest