EZÚTON TÁJÉKOZTATJUK TISZTELT LÁTOGATÓINKAT, HOGY

2019. FEBRUÁR 1-TŐL

EGY CSEMPEEGYSÉG ÁRA BRUTTÓ 2.100,- Ft

Hamarosan megújult felületen és tartalommal jelentkezünk itt, az olnline térben!

Cserépkályha típusok

Kapcsolat

Bemutatóterem
6600 Szentes, Szarvasi út 8.

Telefon: +36 63 314-450

Térkép >>

Pályázatok

Pályázat azonosítószáma: KEOP-5.3.0/A/09-2010-0238

Pályázat címe: Komplex épületenergetikai fejlesztés a HK-Ceram Kft. új telephelyén

További részletek >>

Jelenlegi hely

Címlap » INFORMÁCIÓK

Bemutatkozás, céginformáció

Minden, ami minőségi cserépkályha, kandalló egy helyen - az ország legnagyobb bemutatótermében, Szentesen

Német minőségű kályhacsempék magyar árakon

Cégünk, a Marosinvest Kft. 2005-ben alakult Szentesen. A német piacra készülő mázas kerámiák gyártása során úgy döntöttünk: minőségi termékeinket a magyar vásárlók számára is elérhetővé tesszük.

Szentesi cserépkályha, kályhacsempe, Marosinvest1050 m2-es gyártócsarnokunkat zöldmezős beruházás keretében hoztuk létre, melyben a legmodernebb öntéstechnológiával készítjük precízen méretezett, pontosan szabott kályhacsempéinket.

A legszigorúbb német szabványoknak, igényeknek is megfelelő csempéinket kifejezetten a kályhaépítők és vásárlók igényeit szem előtt tartva fejlesztettük ki.
A precíz méretezések, a pontos illesztések és az egyenletes csempeszél a legkiválóbb cserépkályhák építését garantálja. A minőségben nem ismerünk kompromisszumot: a legfelső kategóriát tűztük ki célul.

- Nincs egyenetlen fugázás.
- Nincsenek ferde csempék.
- Tökéletesen azonos, ragyogó színek.
- 10 év garanciával.

A kiváló minőségnek köszönhetően a kályhacsempéink élettartama nagyon magas: maga a kályhacsempe gyakorlatilag örök életű, ezért bátran vállaljuk a 10 év garanciát az általunk gyártott kályhacsempékre!*


Széles választék, egyedi igények

Kályhacsempéinknek fontos jellemzője, hogy nem csak alakjában, de színében is meg kell felelnie a rendkívül szigorú belső szabványainknak. Így az egyes csempék 100%-ban színazonosak, ami gyönyörűen egyenletes, ragyogó színű felületet eredményez.

Jelenleg több mint 30 különböző színű és többféle formájú kályhacsempéből álmodhatja meg a saját cserépkályháját, de a választékunk folyamatosan bővül. A formavilágot tekintve eddig három olyan termékcsaládot alakítottunk ki, melyek elemei kombinálhatók egymással, ezzel is lehetőséget adva arra, hogy otthonát személyre szabott cserépkályhával díszíthesse.

Emellett egyedi igényeknek is szívesen eleget teszünk: saját tervezésű minták, családi címerek, emblémák elkészítését is vállaljuk kályhacsempékre!

Figyelem! Egy cserépkályha élettartama függ a megfelelő tüzeléstől, az építőanyagok és a csempék minőségétől, illetve a helyes felépítéstől! Garanciánk kizárólag az általunk gyártott kályhacsempére vonatkozik, a teljes kályháért a fentiek miatt nem vállalunk felelősséget!


Az ország legnagyobb kandalló és cserépkályha bemutatóterme

A kiváló minőségű csempe gyártása mellett szerettük volna megmutatni a cserépkályhában, kandallóban rejlő lehetőségeket. Bemutatótermünkben exkluzív körülmények között kínálunk minden olyan terméket, amely kapcsolatba hozható a cserépkályhával illetve a tüzeléstechnikával. Így akár az összes kályhaépítéshez és karbantartáshoz szükséges kelléket beszerezheti nálunk, egy helyen.

Emellett szívesen állunk szolgálatára szakmai kérdésekben is: munkatársaink segíthetnek Önnek a kályhacsempe, cserépkályha, kandalló kiválasztásában, és megbízható, tapasztalt mestereink közül szívesen ajánlunk Önnek kályhaépítőt az Ön közelében!

Az általunk készített kályhacsempéket ISO minősített rendszerben gyártjuk, a Magyar Szabványnak (MSZ21512:2006) megfelelő, illetve annál lényegesen szigorúbb belső előírásaink szerint, ÉMI engedéllyel.

Szentesi cserépkályha, kályhacsempe, MarosinvestSzentesi cserépkályha, kályhacsempe, Marosinvest